VW Bora 1.8T 2002 12400 Wrocław
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
Cześć
http://olx.pl/oferta/vw-bora-jetta-1-8t ... ec7dd273c2" onclick="window.open(this.href);return false;
Faktycznie niczym się nie różni od wersji europejskiej? Na razie wypatrzyłem tylko dziwne przyciski w kieszeni w drzwiach kierowcy. Warto jechać pół Polski żeby obejrzeć?
http://olx.pl/oferta/vw-bora-jetta-1-8t ... ec7dd273c2" onclick="window.open(this.href);return false;
Faktycznie niczym się nie różni od wersji europejskiej? Na razie wypatrzyłem tylko dziwne przyciski w kieszeni w drzwiach kierowcy. Warto jechać pół Polski żeby obejrzeć?
Pol Polski to chyba nie ma sensu jechac, auto z USA..mam mieszane uczucia No i 1,8t w automacie strasznie zamula i ja bym wolał skrzynie ręczna..
A nie lepiej szukać cos w rejonie? To ma byc takie kombi? Czy zwykły kompakt lub sedan tez?
A nie lepiej szukać cos w rejonie? To ma byc takie kombi? Czy zwykły kompakt lub sedan tez?
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Re: VW Bora 1.8T 2002 12400 Wrocław
Nie pierwszy raz wystawiona. Poprzednio miała uszkodzona skrzynie.
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Rust is lighter than carbon fiber
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
nitrox89, Teraz pewnie ją zalali jakimś motodoktorem albo innym ścierwem byle tylko klient z placu zjechał
Pastusiak, właśnie chcę z automatem. Znudziło mi się mieszanie kijem w podłodze .
Pastusiak, właśnie chcę z automatem. Znudziło mi się mieszanie kijem w podłodze .
Strasznie zamula.....Jeździłes kiedyś 180 konną turbo benzyna w automacie?Pastusiak pisze: No i 1,8t w automacie strasznie zamula i ja bym wolał skrzynie ręczna..
Fajne auto, ale nie pojechałbym przez pół Polski obejrzeć takie auto ze Stanów, poproś może kogos z forum żeby podlecial jak ma blisko, albo zamow sobie jakiś raport rzeczoznawcy.
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
-
- VW Baron
- Kontakt:
180 koni to i w automacie jakoś będzie tam jechało nieźle, pytanie czy rzeczywiście ta skrzynia tam się sypie i ogólnie czy nie było poważnych dzwonków ...
bo kasa niewielka relatywnie jak na silnik i model ale pół Polski też bym nie jechał bo risk jednak jest to furak zza oceanu
bo kasa niewielka relatywnie jak na silnik i model ale pół Polski też bym nie jechał bo risk jednak jest to furak zza oceanu
Jechałem A3 1,8T 150 KM w automacie i zdecydowanie gorzej jedzie niż to samo w manualu (a posiadam Golfa IV 1,8T ). Niestety to nie dsg pomimo wielu ich wad, to inny poziom technologiczny, fakt wygoda jest ale osiągi jak na 180 koni moim zdaniem rewelacyjne nie będą, co z resztą oddaje sam producent na papierze.WichuTM pisze: Strasznie zamula.....Jeździłes kiedyś 180 konną turbo benzyna w automacie?
No a po samo auto z USA jechać pół PL to chyba bezsensu, lepiej szukać czegoś w okolicy.
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
Chcę automat, bo:
- jestem leniwy
- nie chce mi się ścigać
- nie chce mi się mieszać kijkiem
- lubię swoją kochaną trzymać za rękę jak jedziemy
Pastusiak, problem jest taki, że w okolicach Warszawy jest taka bieda z samochodami, że głowa mała.
- jestem leniwy
- nie chce mi się ścigać
- nie chce mi się mieszać kijkiem
- lubię swoją kochaną trzymać za rękę jak jedziemy
Pastusiak, problem jest taki, że w okolicach Warszawy jest taka bieda z samochodami, że głowa mała.