POMOCY
nabyłem ostatnio jette MK2 w usa wersji...
dzisiaj mała przygoda, jadę jadę nagle licznik zwariował i dym z okolic kierownicy, norma zwara zdarza się
na pobocze zdjąłem zegary wszystko malina dwa kabelki przepalone lekko, izolka i na patencie do domu żeby w mieście nie stać.
Pod domem ogarniałem kable i wszystko wygląda dobrze ale pojawia się problem, wszystko działa normalnie łącznie z air ridem oprócz kierunków...
na desce "migacz" od kierunków świeci się cały czas, jak wrzucam kierunek to świeci się mocniej.
Na zewnątrz cisza. kierunków brak...
w czym może leżeć problem?
bezpieczniki wszystkie całe, czy jakieś przekaźniki mogą być za to odpowiedzialne? ktoś może miał podobne zajście?
z elektryki jestem noga niestety...
problem z kierunkami JETTA mk2 USA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z kierunkami JETTA mk2 USA
problem rozwiązany, awaryjki po nocy zaczęły działać ale kierunki osobno dalej nie reagowały, znaleźliśmy przekaźnik, wypięliśmy i wpięliśmy dalej nic, strzał z ręki w tablice bezpieczników i nagle kierunki ożyły i wszystko wróciło do normy, na chwilę obecną wszystko jest gitara, jednak trzeba będzie odszukać miejsce na którym coś nie styla bo czymś ta awaria była spowodowana
dzięki za pomoc, temat do zamknięcia
dzięki za pomoc, temat do zamknięcia