Czesc,
wymodzilem do swojego Paszteta taki wsad.
rzucilby ktos okiem czy ma to rece i nogi? czy cos pozmieniac bo w sposob oczywisty wali po galach? czy mozna bezpiecznie wrzucac i testowac??
obecnie jezdze na 160km wsadzie ale chcialem cos od podstaw samemu stworzyc, czego owocem jest to cudo...
Marcin
AWX my tune
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- darwaz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
AWX my tune
Napisz na eucconnections albo ecuedit a nie tu. Tutaj jest mała szansa że Ci ktokolwiek odpisze. A nawet jak odpisze to mało prawdopodobne, że ktoś z na tyle dużą wiedzą żeby warto było słuchać rad . Nie obrażając oczywiście nikogo z forum . Sam mógłbym Ci zerknąć nawet w ten wsad ale wiem że nie jestem na tyle kompetentną osobą żeby się mnie słuchać, hehe. Niestety sporo osób się nie zna a się wypowiada.
Re: AWX my tune
tam tez juz pisalem ale jak narazie albo 0 odzewu albo nic konstruktywnego nie wynikalo z tych 'rad'... wiec szukam gdzie indziej;)
a osoby ktore sie znaja sie nie wypowiadaja;)
a osoby ktore sie znaja sie nie wypowiadaja;)
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: bmw
- Kontakt:
AWX my tune
Mapa turbo skopana i połowa ważnych rzeczy nawet nie ruszona limitery itp. Druga sprawa dawki też źle ustawione.
AWX my tune
a co konkretnie skopane? wydaje mi sie ze ruszylem wszystko co trzeba a nawet wiecej niz trzeba: driver wish, smoke limiter, torque limiter, boost map, boost limit, soi 41-90, injector duration 00-03...
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: bmw
- Kontakt:
AWX my tune
Pamiętaj że to co masz z instrukcji na necie to jest ogólne. A każdy PD musisz inaczej od innego ustawiać to nie VP.