[inny] Radio kaseciak
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[inny] Radio kaseciak
Kupiłem samochód i ma org radio kaseciak. Troche mi szkoda tego radia i zastanawiam sie czy są jakieś adaptery, żeby podłączyć muzyke z USB?
[inny] Re: Radio kaseciak
o takim czymś mówisz? https://allegro.pl/oferta/adapter-kaset ... 1231825993 https://allegro.pl/oferta/transmiter-ka ... a956feadf4
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
No tak, tylko żaden nie ma usb. Tak myśle czy nie wziąć na razie starego telefonu i puścić muzyke przez aux. Tylko skąd taka rozbieżność cenowa tych 2 produktöw?
Bo to za 20 zł to tylko głowica w kasetce i kabelek jack do wpięcia zamiast słuchawek a drugie to kasetka z elektronika z bluetooth by łączyć się bezprzewodowo z telefonem.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
To mi wystarczy to tańsze na razie:D I tak jednak będę musiał zmienić radio i na razie tańsza opcja mi wystarczy
A więc tak dla potomnych. Kupiłem ten adapter kasetke na aux i dźwięk jest zaskakująco dobry. Nawet sie nie spodziewałem tak dobrej jakości dźwięku
Możesz się też zaopatrzyć w zmieniarkę cyfrową np. Yatour, tylko to jest już trochę droższa opcja.
Kiedyś kupie inne radio i już. Na razie zostaje to
Edit: sprawdziłem teraz i to Yatour jest do nowszych typów z radiem CD, ja mam kaseciak. Gdyby nie to, to pewnie bym sie zdecydował na to urządzenie
Edit: sprawdziłem teraz i to Yatour jest do nowszych typów z radiem CD, ja mam kaseciak. Gdyby nie to, to pewnie bym sie zdecydował na to urządzenie