Mam problem z kupnem fekg do mojego mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- saba3310
- Nowicjusz
- Kontakt:
Mam problem z kupnem fekg do mojego mk2
Witam mam problem z kupnem felg do mojego mk2 1.6 benzyna z 91r.z tyłu bębny. Miałem okazjonalnie do kupienia fele z Ats 4x100 et 35 za 300zł ale bez dekelków i opony 2 mm bieżnika. NO ale pomijając opony to i tak okazja za 15 calowe w miare dobrym stanie nie krzywe i nie prostowane. Napaliłem sie ja szczerbaty na suchary. I wielkie rozczarowanie z przodu felga pasowała idealnie na piaste a z tyłu to latała sobie jak chciała na tej piascie nawet zadne pierścienie by nie pomogły bo luz był zbyt duży Pozatym niewiem w czym wcześniej jeździły. Także felga trzymała by sie wyłacznie na śrubach a niebyła by osadzona na piaście. Czy w związku z tym mam tylko kupowac fele które jździły w mk2 i mk3 zeby piasta pasowała czy niewiem zmierzyć średnice piasty i według tego szukać. Czy może są jakieś specjalne oznaczenia według których sie kupuje ze np akurat dane fele sa na piaste w golfie. Prosze o porade. Może ktos zna średnic e piasty albo może mi doradzić jak sie za to zabrac Bardzo prosze o pomoc. Fele jusz poszły w .... bo taki znajomy powiedział mi ze lepiej jak fela siedzi na piaście niz na śrubach. A to są fele które mi przeszły koło nosa
Pozdrawiam Marcin;]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=5843
Tu masz linka to mozesz sobie troche poczytać. Kolega napisał ci prawidłowe wymiary
Pozdro
Tu masz linka to mozesz sobie troche poczytać. Kolega napisał ci prawidłowe wymiary
Pozdro
VW RULEZ :)